pondělí 3. dubna 2023

Guildovní pravidla - Czech Alliance (CzA) – Guild Rules - Pravidla pro eventy, operace

Pravidla pro eventy, operace

Eventy - Operace

Každý Guild Member má právo založit Event Operace. Takovému Eventu přísluší zelená barva v kalendáři. Nebo vypíše tuto akci v příslušném vláknu na Diskordu Cz-Sk Darth Malgus.


Ops-Leaderem se automatický stává Guild Member, který založil event na oficiálních guildovních stránkách, pokud se účastníci nedohodnou jinak. Ops-Leader si má právo si určit, za jakých podmínek se mohou ostatní členové guildy

zapsat na jím vytvořenou akci. Požadavky na gear etc.


Pokud není Ops-Leader přítomný v požadovaný čas, přebírá jeho roli kterýkoliv člen zapsaný v Eventu, po dohodě s ostatními členy Eventu.


Každý Guild Member musí být online přítomen včas na začátek operace. Pokud tak neučiní ztrácí právo na své místo v operaci. Bude mu umožněno se účastnit pouze pokud Ops-Leader promine jeho pozdní příchod.


Pokud je přihlášeno více lidí na operaci, Ops-Leader má právo rozhodnout, kdo se bude účastnit. Pokud se na operaci konkrétní stálé skupiny - Operačního týmu přihlásí nečlen, je vhodné, aby se nejprve domluvil s Ops-Leadrem na účasti, jinak mu účast nemusí být umožněna.


Každý Guild Member musí být v půběhu operace přítomen na guildovním Discord serveru, minimálně na odposlech. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Czechalliance - CZSK guilda - Darth Malgus server - republika - nábor

Czechalliance je cz-sk guilda s více než desetiletou tradicí. Domov u nás najdou všichni hráči, kteří se domluví česky nebo slovensky. Naše ...